جهاد دانشگاهی کردستان فعالیت آموزشی مشترک با اقلیم را در دستور داشته باشد

به گزارش ایرنا، اسدالله رازانی روز شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید جهادانشگاهی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهاد علمی و انقلابی به شخص خاصی قائم نبوده، بلکه همه کارمندان نقش موثری در موفقیت سازمان دارند.

به گزارش ایرنا، اسدالله رازانی روز شنبه در آیین معارفه سرپرست جدید جهادانشگاهی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهاد علمی و انقلابی به شخص خاصی قائم نبوده، بلکه همه کارمندان نقش موثری در موفقیت سازمان دارند.

وی با بیان اینکه کردستان ظرفیت های غنی و مغفول مانده زیادی دارد که مستلزم توجه ویژه است، افزود: شناسایی و توجه به ظرفیت های کردستان تاثیر زیادی بر توسعه استان دارد و در این زمینه جهاددانشگاهی هم می تواند نقش مهمی ایفا کند.

رازانی با اشاره به اینکه فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه خدمات درمانی و آموزشی در کردستان عراق می تواند اقدام مهم و موثری در راستای موفقیت جهاد و ایجاد درآمد پایدار واحد باشد، بیان کرد: انجام فعالیت های درست و بزرگ در جهاددانشگاهی استان مستلزم انتخاب صحیح و ریسک پذیری بالاست و برای تحقق این مهم باید از همه ظرفیت های جهاد در سطح کشور و به ویژه استان کردستان بهره گرفته شود.

وی ادامه داد: توصیه می شود از همکاری بین واحدها برای موفقیت استان بهره گرفته شود و امیدواریم با همدلی همه همکاران، واحد کردستان در فعالیت های گسترده پیش روی کرده و متحول شود.

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی هم با بیان اینکه دوران فراز و نشیب در همه مسئولیت ها و سازمان ها وجود دارد، افزود: برخی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به لحاظ اهمیت فعالیت به ثبات رسیده و برخی دیگر هم به دلیل نوپا بودن برای رسیدن به ثبات باید از تجارب واحدهای برتر بهره بگیرند.

سیدیوسف حسینی ضمن ابراز خرسندی از انتخاب مدیری از بدنه جهاددانشگاهی کردستان گفت: انتصاب مدیر بومی و جهادی لازم اما کافی نبوده و موفقیت و رفع مسائل نیاز به همدلی و همراهی همه جهادگران استان دارد.

به گفته وی، مدل کسب و کارها در جهاددانشگاهی نیازمند تغییر بوده و باید با شناسایی مزیت های استان و بر اساس نیاز و تقاضای جامعه به سمت موفقیت بیشتر و درآمد پایدار گام برداشت.

حسینی با تأکید بر اینکه بازاریابی به یک علم تبدیل شده و باید از این علم بهره بیشتری گرفت، اضافه کرد: رقابت با سایر رقبا، نیاز به تلاش بیشتری داشته و همه حوزه های فعال با نشان جهاددانشگاهی باید به سمتی پیش بروند که با فرآیندهای جدید با سایر رقبا رقابت کرده و از همه ظرفیت های این نهاد علمی در جهت حل مشکلات استان کردستان بهره بگیرند.

وی، معاونت پشتیبانی و حراست را دو بازوی توانمند جهاددانشگاهی در کنار سایر حوزه ها ذکر و اضافه کرد: پشتیبانی قلب سازمان بوده و باید فردی آن را برعهده بگیرد که به ظرفیت های استان مشرف باشد، حراست هم باید با توجه به شرح وظایف خود، به عنوان مشاوری امین، چشم بینا و تیز بین واحد، پیشبرد اهداف واحد را تسریع بخشد.

در این آیین محمد عادل رضایی، به عنوان سرپرست جدید جهاددانشگاهی استان کردستان معرفی شد.

نظرات

captcha